Anneke Duyvesteijn

Leden:

Anne-Marie Grootscholten, Algemene Zaken

Lia Zuiderwijk, PR

Naast het bestuur zijn er bij afdeling Westland een aantal commissies actief:

• De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van thema-avonden en tuin gerelateerde workshop.
  • De Bloemschikcommissie organiseert de demonstratieavonden Bloemschikken en workshops bloemschikken.

Meer informatie bloemschikclubs:

• Onder de leden van  Groei & Bloei zijn vele liefhebbers, die graag gezellig samen met andere personen bloemschikken. Speciaal voor hen is de afdeling Westland gestart met bloemschikclubs op diverse locaties in het Westland. De eerste groepen zijn al in 1992 gestart.
    • De bloemschikclubs bestaan uit een beperkt aantal personen (ca. 10), die eenmaal per maand of zoveel vaker als wenselijk is op een middag of avond gezamenlijk bloemschikken. De leiding ligt steeds bij een van de groepsleden, die bepaalt wat de groep gaat maken; de groep maakt zelf afspraken over tijd en plaats. Meer informatie via: info@nzbt.nl.
  • De Tuinenfiet- en wandeltocht commissie organiseert jaarlijks een fiets- en wandeltocht.
  • De plantenzadenbak is bedoeld voor het aanleveren van plantenzaden. Ook is het mogelijk om zaden uit de plantenzadenbak te verkrijgen:
    • Meer informatie plantenzadenbak:
      Men mag per keer niet meer dan 3 zakjes zaad uit de bak nemen.
      • Het is mogelijk een kwartier voor aanvang van lezingen e.d. en in de pauze zaad uit de plantenzadenbak te verkrijgen. Het zaad wordt uitgereikt door diegene, die op dat moment het beheer over de bak heeft. Zelf zaad uit de bak halen is niet toegestaan.
      • Leden of anderen, die zelf zaad voor de plantenzadenbak beschikbaar stellen, hebben de mogelijkheid om zaad van een speciale plantenzadenlijst te verkrijgen.
      • Bij het aanleveren van zaad worden tegoedbonnen uitgedeeld, die ingeleverd dienen te worden in ruil voor deze zaden.
      • Zaad voor de plantenzadenbak dient 'schoon' te worden aangeleverd, dus zonder zaaddozen, beestjes e.d.
      • Het zaad dient aangeleverd te worden met zoveel mogelijk gegevens.
      • Het leukste is om zoveel mogelijk bijzondere zaden voor de zaadbak te hebben, zodat de bak zijn aantrekkingskracht blijft behouden.
      • Op de zakjes zaad die aangeleverd worden graag naam en telefoonnummer vermelden, zodat de herkomst van het zaad bekend is. Voor het inleveren van zaad kan men contact opnemen met de beheerder, Wilma van der Zanden: (0174)643050 bij voorkeur tussen 17.00 en 19.00 uur.