Westland

Contact/ of aanmeldingsformulier

Door het invullen van dit contact/aanmeldingsformulier kunt u direct contact met ons opnemen. Lukt het invullen niet? Stuur dan een e-mail naar: info@westland.groei.nl.

In geval van een cursus/of workshop gebruiken we dit formulier voor het aanmelden. Dan geven wij vanzelfsprekend ook aan voor welke activiteit de aanmelding geldt. Momenteel zijn er geen activiteiten, waarvoor u zich aan dient te melden!

Onze avonden in de Ontmoetingskerk zijn zowel voor leden als niet-leden (tegen een bijdrage van 4,00 euro) toegankelijk!

Na aanmelding via het aanmeldingsformulier ontvangt u direct na de aanmelding voor een activiteit een bevestigingsmail, dat uw deelname geregistreerd is. Niet ontvangen? Kijk dan even in uw spam of ongewenste mail. Let ook op of u uw e-mailadres goed heeft achtergelaten.

Bent u geen lid, zet dan in het vakje van het lidnummer: n.v.t.!

Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u via de penningmeester, R. Reijgersberg, een verzoek tot betaling van de activiteit! Uw inschrijving is pas definitief als de betaling is ontvangen.

Mocht het aantal deelnemers van de activiteit onverhoopt overschreden zijn, dan krijgt u binnen 24 uur na de bevestigingsmail een e-mail, dat we u helaas op de reservelijst moeten zetten. Kunt u na aanmelding toch niet komen, laat het ons daarom dan even weten, zodat wij mensen op de reservelijst kunnen benaderen!

Hebt u vragen of lukt het aanmelden niet stuur dan een e-mail naar: info(at)westland.groei.nl