Westland

Presentatie Iris Veltman:

Afdeling:

Westland

Datum:

25-09-2024


Kosten:

€ 5,00

Kosten lid:

Gratis

Locatie:

Zalencentrum De Ontmoeting
Anjerlaan 47
2671 KH Naaldwijk

Route

Natte voeten als je door je tuin loopt, planten die verslappen tijdens droogte en ’s nachts niet kunnen slapen van de warmte. Tuinieren met klimaatverandering is een uitdaging, maar ook een kans, want als tuinier kun je bijdragen aan de oplossingen!

Tijdens deze lezing laat Iris Veltman, milieukundige, tuinontwerper, docent permacultuur en schrijver (van het boek Tuinlogica en voor Groei & Bloei) zien wat je zelf in je tuin kunt doen tegen wateroverlast, droogte en hitte. Haar nieuwste boek is: Tuinlogica!

De avond begint om 20.00 uur; zaal open om 19.30 uur! Locatie: Zalencentrum De Ontmoeting, Anjerlaan 47 in Naaldwijk.

 

Meer info:

Je tuin verduurzamen is leuk! Dat bewijst Iris Veltman, milieukundige, tuinontwerper, docent permacultuur en schrijver voor o.a. Groei & Bloei magazine met haar werk. Water is voor haar een speerpunt. Als voormalig procestechnoloog deed ze ervaring op in de waterwereld en vertaalt nu die kennis naar oplossingen voor wateroverlast en droogte in de tuin. Daarbij legt ze de nadruk op simpele, goedkope doe-het-zelf oplossingen. Afgelopen jaar verscheen haar boek Tuinlogica, dat daar perfect op aansluit: hierin laat ze zien hoe je met de natuur samenwerkt voor een klimaatbestendige, biodiverse en makkelijk te onderhouden tuin.

De avond begint om 20.00 uur; zaal open om 19.30 uur! Locatie: Zalencentrum De Ontmoeting, Anjerlaan 47 in Naaldwijk.