bekijk online

Tussendoortje no. 120 d.d. 5 november 2020

Drie keer goed nieuws

Rabo Clubsupport

Dankzij uw stem heeft  Groei en Bloei Westland een prachtig bedrag gekregen via Rabo Clubsupport!
Wilt u weten hoeveel het is, kijkt u dan even op de bedankvideo onder de link! U begrijpt, dat wij heel blij  zijn met de hoogte van het bedrag en dit niet hadden verwacht. Bedankt daarvoor!

Ook de Rabobank bedanken we hartelijk voor dit mooie initiatief!

Kerstdemonstratie 18 november ONLINE

Teleurgesteld voelden we ons toen we de fysieke kerstdemonstratie op 18 november moesten annuleren. Maar we hebben een oplossing gevonden: een kerstdemonstratie ONLINE!.  Marja Grootenboer van het Natuur Atelier zal de invulling van het geheel voor haar rekening nemen. De kerstdemonstratie gaat op woensdagavond 18 november via een video op YouTube vanaf 20.00 uur online. U kunt de video op ieder tijdstip dat u schikt kijken. Aanmelden voor dit online-evenement kan via het aanmeldingsformulier op de website van de afdeling: westland.groei.nl/over-ons/contact/

Wilt u juist nu uw huis gezellig maken en inspiratie voor kerst opdoen, meldt u zich dan aan. Als u zich heeft aangemeld en betaald, krijgt u op woensdag 18 november de link van de kerstdemonstratie toegezonden. De drie arrangementen die Marja tijdens deze videopresentatie maakt, zullen onder de deelnemers aan de kerstdemonstratie worden verloot. De bijdrage voor dit evenement  is € 5,00 voor niet-leden. Leden van Groei & Bloei betalen € 2,50.

Tijdens de kerstdemonstratie zal ook aandacht zijn voor de online kerstworkshop, die wij in december i.s.m. het Natuur Atelier organiseren.

Kerstworkshop in december

Gezellig thuis, aan uw eigen keukentafel, met mooie materialen een kerstschikking maken; wie wil dat niet? I.s.m. met het Natuur Atelier in Naaldwijk organiseert Groei & Bloei Westland een online kerstworkshop. Onder leiding van Marja Grootenboer van het Natuur Atelier kunt u aan de hand van een instructievideo stap voor stap zelf thuis een kerstschikking maken.

De benodigdheden voor deze workshop kunt u in de weken na Sinterklaas bij het Natuur Atelier aan de Kleine Achterweg 28 in Naaldwijk, locatie De Pluktuin ophalen. De link naar de werkomschrijving van de instructievideo ontvangt u na betaling van de workshop via e-mail.

De kosten van de workshop zijn € 32,50 voor niet-leden en € 30,00 voor leden van Groei & Bloei.

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op de website van de afdeling: westland.groei.nl/over-ons/contact/

Bij de aanmelding aangeven in welke week u het pakket wilt ophalen: week A: 10,11 of 12 december of week B: 17,18 of 19 december.