bekijk online

Tussendoortje no. 118 d.d. 7 oktober 2020

Op 23 september jl. hebben we als afdeling onze eerste avond van het seizoen georganiseerd met als thema 'Energetisch Tuinieren'. Het was ondanks alle coronamaatregelen een geslaagde avond. Het aanmelden via het nieuwe aanmeldingsformulier op de website was goed verlopen en ook het betalen via de penningmeester verliep gesmeerd.

Mits de situatie het toelaat en er geen verscherpte maatregelen rondom corona komen, hopen we op 21 oktober a.s. de volgende thema-avond te kunnen organiseren. Verzoek van het Zalencentrum De Ontmoeting is om bij binnenkomst een mondkapje te dragen en ook als u zich beweegt en staat. Terwijl u in de zaal zit, mag het mondkapje af.

Jos Malherbe, natuurgeneeskundige, vertelt op woensdag 21 oktober a.s. over de aspecten van planten in de natuurgeneeskunde en hoe wij die in voeding en als ondersteunend middel kunnen gebruiken. In deze tijd waarin we volop met gezondheid bezig zijn is dit, naar onze mening,  een interessant onderwerp. Aanvang 20.00 uur.

Een mooie toepasselijke spreuk, in dit geval over de kracht van Salvia is: 'Cur moriatur homo cui Salvia crescit in horto?' (waarom zou een mens sterven, als hij Salvia in de tuin heeft of 'He that would live for aye, must eat sage in may' (hij die voor altijd wil leven zou moeten weten, dat hij in mei salie moet eten - vrije vertaling:)). Reserveren voor deze avond is verplicht en is mogelijk tot en met zondag 18 oktober a.s.

Aanmelden via de website westland.groei.nl. Hier vindt u een ‘Aanmeldingsformulier Activiteiten’  onder het kopje contact: https://westland.groei.nl/over-ons/contact/

Na ontvangst van de aanmelding zal de penningmeester, enkele dagen voor de activiteit een betaalverzoek naar de aanmelder sturen en kunnen we bijhouden hoeveel mensen (niet meer dan 30) bij de activiteit aanwezig kunnen zijn.

Rabo ClubSupport

Als u lid bent van Rabobank Westland dan kunt u, de hele maand oktober, via de Raboapp of de website uw stem weer uitbrengen om verenigingen en organisaties te sponsoren. U kunt ons vinden onder Groei & Bloei Westland, categorie: Natuur en Milieu. Hopelijk brengt u ook uw stem(men) op ons uit! Alvast bedankt daarvoor!