Westland
bekijk online
Nieuwsbrief

Tussendoortje no. 115 d.d. 21 juli 2020

Uitnodiging

Hebt u vakantie en blijft u door Corona thuis, dan is het wellicht leuk om in te gaan op de uitnodiging, die het bestuur vandaag kreeg van Beekenkamp Plants BV in Maasdijk.

Bij Beekenkamp staat ieder jaar vanaf week 20 de Showgarden in bloei om hun klanten te laten zien, wat zij aan producten te bieden hebben. Rond week 24 tijdens de Flowertrials komen er dan zelfs bezoekers vanuit heel de wereld de tuin bezoeken. Het bedrijf ontvangt dan gemiddeld meer dan 1000 bezoekers in één week.

Door het rondwarende coronavirus en de beperkende reismogelijkheden van de buitenlandse klanten gaan deze bezoeken dit jaar niet door en omdat het zonde zou zijn als  de tuin dit jaar geen bewonderende blikken zou ontvangen, nodigt Beekenkamp Plants tuinliefhebbers d.w.z. leden van Groei & Bloei en omliggende afdelingen en iedereen die geïnteresseerd is uit om de tuin te bezoeken.

Volgende week vrijdag 31 juli a.s. kunt u, op voorwaarde, dat u zich van te voren aanmeldt, een bezoek aan de Showgarden brengen. Aanmelden is nodig, omdat het bedrijf dan weet hoeveel mensen er precies komen. Het buitenveld is groot genoeg om een aantal mensen tegelijk te ontvangen.

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u zich aanmelden via: Marketing@Beekenkamp.nl.

De deur is open van 8:30 -16:00 en  de koffie staat klaar. Het adres is Korte Kruisweg (nabij) nummer 159. Vanaf het kantoor op de Korte Kruisweg 141 mogen de bezoekers de borden ShowGarden volgen. Dan komt het helemaal goed.

Veel plezier en even aanmelden:)

 

 

 

 

 

route naar Beekenkamp Plants