Geslaagde ledenavond 21 maart 2018

Het was heel gezellig op de ledenavond op 21 maart 2018. Na het formele gedeelte, waarin ingegaan is op het  afgelopen jaar, zowel op het gebied van de activiteiten als de financiĆ«n was er gelegenheid voor een hapje en een drankje. In de vergadering zijn ook nog zes leden in het zonnetje gezet, die 25 jaar lid zijn van Groei & Bloei t.w.:

H. Vreugdenhil, T.J.W.Kleijn, M.J.C. Boeters, T. Zwinkels, J. van Berkel en L. Berendse. De jubilarissen kregen als cadeau een mooi vogelhuisje!

In het informele gedeelte is er door alle aanwezigen hard gewerkt aan het door Rosetta van der Knaap van de activiteitencommissie ontworpen lentebloemwerkje en was het leuk om te zien hoe iedereen in het werk opging.

Wie even ontspanning zocht kon genieten van de prachtige beelden van Marcel Batist!

Het bestuur bedankt iedereen voor hun komst en ook iedereen die een bijdrage aan de avond heeft geleverd!