Op zaterdag 18 mei 2013 heeft een groep van 15 vrijwilligers de boomspiegels op het Plein in Wateringen beplant. De jongste vrijwilliger was Tim van der Voort, die samen met oom Arjan, de groep kwam ondersteunen! Jong geleerd is oud gedaan....

De groep bestond uit vrijwilligers van Groei & Bloei en van Rotary Club Wateringen.

Al voor 09.00 uur s'morgens gingen de eerste planten de grond in en binnen een mum van tijd was door de vele handen de klus snel geklaard.

Ook aan het Kamrad in Wateringen is hard gewerkt. Daar heeft de entree naar dit woonwijkje een facelift gehad.

Deze activiteiten vonden plaats i.s.m. Buurt in Uitvoering van gemeente Westland in het kader van de Tuinsafari, een tuinwandeling, langs o.a. 5 tuinreservaten. Ook het openbaar groen speelt hierbij een rol, zoals het Hofpark in Wateringen.

De planten zijn ter beschikking gesteld door gemeente Westland en een gedeelte door fa. Beekenkamp uit Maasdijk.

Meer foto's van deze activiteiten zijn te vinden onder fotoalbum 2013. Deze foto's zijn gemaakt door Clemens Duyvesteijn, waarvoor dank!