Westland

Kerstdemonstratie 2020

Afdeling:

Westland

Datum:

18-11-2020


Kosten:

€ 5,00

Kosten lid:

€ 2,50

Locatie:

Zalencentrum De Ontmoeting
Anjerlaan 47
2671 KH Naaldwijk

Route

Onze jaarlijkse kerstdemonstratie vindt plaats op 18 november a.s. Door de maatregelen rondom Corona zijn er slechts 50 plaatsen beschikbaar. De demonstratie vindt plaats in het Atrium van Zalencentrum De Ontmoeting.

Fiona Konings uit Spijkenisse zal de invulling van de avond voor haar rekening nemen. De door haar te maken stukken worden aan het einde van de avond verloot. De avond begint om 20.00 uur. Reserveren voor deze avond is verplicht!

Meer info:

Onze jaarlijkse kerstdemonstratie vindt plaats op 18 november a.s. Door de maatregelen rondom Corona zijn er slechts 50 plaatsen beschikbaar. De demonstratie vindt plaats in het Atrium van Zalencentrum De Ontmoeting. Fiona Konings uit Spijkenisse zal de invulling van deze avond voor haar rekening nemen.

Koningsbloemen. Made with love, by Fiona!
Fiona Konings is freelance bloemstyliste met een passie voor bloemen. Ze kan met haar jarenlange ervaring voor iedere gelegenheid een passende en creatieve bloemdecoratie voor u verzorgen, zowel particulier als zakelijk. Naast haar freelance werk is Fiona ook docent bloemschikken en verzorgt zij leuke, leerzame workshops en groepslessen voor jong en oud!  http://www.koningsbloemen.nl/

Belangrijk:

Omdat wij eraan hechten om onze afdelingsactiviteiten door te laten gaan, zijn wij genoodzaakt om te gaan werken met een reserveringssysteem, waarbij vooraf betalen noodzakelijk is. Inmiddels is op de website westland.groei.nl  een ‘Aanmeldingsformulier Activiteiten’ aangemaakt, zodat geïnteresseerden aan kunnen geven, dat ze een activiteit willen meemaken. Dit formulier is te vinden onder het kopje contact: https://westland.groei.nl/over-ons/contact/

Na ontvangst van de aanmelding zal de penningmeester een betaalverzoek naar de aanmelder sturen en kunnen we bijhouden hoeveel mensen (niet meer dan 30) bij de activiteit aanwezig kunnen zijn. Bij de demonstratie bloemschikken zijn er 50 plaatsen beschikbaar.