Herboristenbal

Middel Broekweg 154
2675 KL Honselersdijk

Route

Dit maal onder auspiciën van het Westlands Museum vindt op zaterdag 6 juli tussen 13.00 - 21.00 uur het tweede Herboristenbal plaats. Locatie: Historische Tuin Westlands Museum in Honselersdijk.

Het hoofddoel van deze activiteit is om duurzaamheid en een groene leefomgeving in de schijnwerpers te zetten en bewustwording hierover te vergroten bij het publiek d.w.z. een groene mindset creëren. Ook het versterken van de sociale cohesie is hierbij belangrijk. De historische tuin van het museum fungeert hier als inspiratiebron en podium. Door allerlei activiteiten willen we ook de connectie tussen kunst, cultuur en natuur naar voren brengen. Deze elementen zullen samen met een duurzame leefomgeving in alle activiteiten terug te vinden zijn.

Doelgroepen:

• Ouders met kinderen t/m 12 jaar
  • Natuur- cultuur- en tuin- en historie liefhebbers van alle leeftijden.

Toegang: 7 euro per persoon of met museumjaarkaart, kinderen tot 17 jaar gratis.

Meer info:

Wie doen er tot nu toe (onder voorbehoud) allemaal mee??

• Westlands Museum
  • Groei & Bloei Westland
  • Genootschap Oud-Westland
  • Creatief Atelier
  • Kunsthalte 6
  • Stichting KUnSTPLAATS Hoek van Holland
  • Richard de Rijke van de Westlandse Bij
  • Plant a Friend
  • Velt
  • Tuin van Gaia

Binnenkort volgt het volledige programma.

Wat is er te doen??

• Er zijn diverse muzikale optredens; theater, schilders en dichters.
  • Presentaties over allerlei gerelateerde onderwerpen.
  • Theeproeverij; meer over bijen; grondonderzoek; kinderworkshops; promotie biologisch geteelde planten; informatie over droogtebestendige planten; zelf stekken en nog veel meer, turfvrije potgrond en nog veel meer.

Hou deze pagina in de gaten voor het volledige programma!

Voor kinderen zijn er ook prijzen te winnen door mee te doen met de kleurwedstrijd. De prijsuitreiking is op 6 juli om 14.30 uur in de historische tuin van het Westlands Museum.

westland.groei.nl/activiteiten/kleurplaat-herboristenbal