Westland

De kracht van planten; aspecten over planten uit de natuurgeneeskunde!

Afdeling:

Westland

Datum:

21-10-2020


Kosten:

€ 5,00

Kosten lid:

€ 2,50

Locatie:

Zalencentrum De Ontmoeting
Anjerlaan 47
2671 KH Naaldwijk

Route

Jos Malherbe, natuurgeneeskundige, vertelt op deze avond over de aspecten van planten in de natuurgeneeskunde en hoe wij die in voeding en als ondersteunend middel kunnen gebruiken. In deze tijd waarin we volop met gezondheid bezig zijn is dit, naar onze mening,  een interessant onderwerp.

Meer info:

Mooie toepasselijke spreuken, in dit geval over de kracht van Salvia: 'Cur moriatur homo cui Salvia crescit in horto?' (waarom zou een mens sterven, als hij Salvia in de tuin heeft of 'He that would live for aye, must eat sage in may' (hij die voor altijd wil leven zou moeten weten, dat hij in mei salie moet eten - vrije vertaling:)). Reserveren voor deze avond is verplicht.

Omdat wij eraan hechten om onze afdelingsactiviteiten door te laten gaan, zijn wij genoodzaakt om te gaan werken met een reserveringssysteem, waarbij vooraf betalen noodzakelijk is. Inmiddels is op de website westland.groei.nl  een ‘Aanmeldingsformulier Activiteiten’ aangemaakt, zodat geïnteresseerden aan kunnen geven, dat ze een activiteit willen meemaken. Dit formulier is te vinden onder het kopje contact: https://westland.groei.nl/over-ons/contact/

Na ontvangst van de aanmelding zal de penningmeester een betaalverzoek naar de aanmelder sturen en kunnen we bijhouden hoeveel mensen (niet meer dan 30) bij de activiteit aanwezig kunnen zijn.