De Eetbare Tuin in beeld - Nationale Tuinweek 2020 geannuleerd!

Afdeling:

Datum:

17-06-2020

Kosten:

Kosten lid:

Locatie:

Westlands Museum
Middelbroekweg 154
2675 KL Honselersdijk

Route

Tijdens de Nationale Tuinweek zou afdeling Westland i.s.m. het Westlands Museum een avond in de Historische tuin en in enkele zalen van het museum onder het motto: De Eetbare tuin in beeld organiseren. Gezien het Coronavirus gaat deze avond helaas niet door

Meer info:

Cor van Gelderen van Esveld uit Boskoop houdt op deze avond 2 x een korte lezing over het thema en ook onderwerpen zoals het fermenteren van groente en fruit, eetbare bloemen en andere gerelateerde onderwerpen komen aan bod. Binnen enkele weken hopen we het complete programma met naam en toenaam aan u te kunnen presenteren. Noteer in ieder geval de datum in uw agenda!

We houden u op de hoogte. Entree inclusief koffie/thee en wat lekkers € 3,00 voor leden en € 5,00 voor niet-leden.