Dahlia in de hoofdrol door Janneke v.d. Brugge

Anjerlaan 47
2671 KH Naaldwijk

Route

Op woensdag 26 april zal Janneke v.d. Brugge een presentatie verzorgen over de geschiedenis van Dahlia en zijn komst in Europa/ons land, de toepassing van Dahlia in onze tuin en het onderhoud van dit knolgewas.

Van oorsprong komt de plant uit Mexico, maar inmiddels zijn er ruim 20.000 cultivars bekend; Janneke gaat in op de geschiedenis en de veredeling, maar ook de verzorging van Dahlia komt aan bod. Ook zal Janneke laten zien hoe je Dahlia kunt vermeerderen.

Aanvang van de avond: 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Toegang voor leden is gratis; niet-leden betalen € 4,00.

Meer info:

Aanvang van de avond: 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Toegang voor leden is gratis; niet-leden betalen € 4,00.