Westland

Reserveringssysteem i.v.m. COVID

Reservering voor activiteiten Groei & Bloei Westland noodzakelijk

I.v.m. de COVID-pandemie doen wij er samen met Zalencentrum de Ontmoeting alles aan om zoveel mogelijk de geplande activiteiten door te laten gaan. We houden daarbij vast aan de richtlijnen van het RIVM.

Houd a.u.b. in de gaten welke maatregelen er ten tijde van een activiteit gelden. Bij aanmelding voor een activiteit wordt u doorgaans via een e-mail op de hoogte gehouden van eventuele aanpassingen.

Reserveringssysteem

Omdat wij eraan hechten om onze afdelingsactiviteiten door te laten gaan, zijn wij genoodzaakt om te gaan werken met een reserveringssysteem, waarbij vooraf betalen noodzakelijk is. Inmiddels is op de website westland.groei.nl  een ‘Aanmeldingsformulier Activiteiten’ aangemaakt, zodat geïnteresseerden aan kunnen geven, dat ze een activiteit willen meemaken. Dit formulier is te vinden onder het kopje contact: https://westland.groei.nl/over-ons/contact/ Zo kunnen we bijhouden hoeveel mensen bij de activiteit aanwezig kunnen zijn.

Na ontvangst van de aanmelding zal de penningmeester niet-leden een betaalverzoek sturen.

Via de nieuwsbrief, facebook en de gebruikelijke kanalen (persberichten) houden wij u op de hoogte van de activiteiten van de komende maanden.

Ondanks de te nemen maatregelen, hopen wij toch op goede bijeenkomsten en hopen wij  op uw begrip,

Bestuur Groei & Bloei Westland

Algemene  richtlijnen De Ontmoeting

  • Deelnemers dienen een QR-code of een papieren bewijs van volledige vaccinatie te laten zien/ of een bewijs te genezen te zijn van corona of een negatieve testuitslag, die niet ouder dan 24 uur is.
  • Woon geen bijeenkomst bij als u coronaklachten heeft of in contact met iemand met corona bent geweest. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging.
  • Bij binnenkomst draagt u een mondkapje tot u een zitplaats heeft.
  • Hoest en/of nies in de binnenkant van de ellenboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi dit daarna weg;
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.